donderdag 11 augustus 2011

Website is weer geopend

De eredivisie is alweer gestapt en ook het vijfde seizoen van de Paidia Eredivisie gaat weer van start. Voorlopig hoef je nog niet veel te doen, want we wachten tot de transferdeadline van 1 september voordat we spelers gaan veilen. Je kan alweer inloggen op de website . Zorg iig dat je een keer ingelogd hebt voor de deadline van veiling 1 (maandag 12 september). Om zoveel mogelijk actieve spelers in het spel te hebben zullen we niet ingelogde managers vervangen door managers van de wachtlijst.

Na inloggen kan je je team van vorig seizoen bekijken en de wedstrijden tot 1 september gebruiken om te bepalen welke spelers je zou willen verlengen. De voorkeur voor je verlengingen kan je nu al opslaan en wijzigen tot uiterlijk zondag 4 september 20.00 uur. Let wel op dat de ploegen die achter de spelers staan de ploeg van vorig seizoen is, dit kan dus gewijzigd zijn. Er zijn ook geen spelers verwijderd omdat ze niet meer in de Eredivisie spelen. Hiervoor zijn genoeg websites om te checken of jouw spelers nog wel bij hun club spelen. Kijk bijvoorbeeld eens op fcupdate.nl. Spelers die van RL club gewisseld zijn maar nog wel steeds in de eredivisie spelen (bijvoorbeeld Theo en Willem Janssen) kan je gewoon verlengen en gaan dus ook voor de nieuwe club punten voor je verdienen.

Na de contractsverlengingen gaan we weer drie veilingen houden. Welke RL club in welke veiling wordt aangeboden wordt bepaald aan de hand van de ranglijst op 28 augustus. De hoogstgeklasseerde ploegen zullen eerst worden aangeboden.

Zoals vorig seizoen al aangekondigd. Vanaf dit seizoen is er nog maar 1 opstellingsdeadline per ronde. Lees meer hierover onder de link: Wijzigingen tov Seizoen 4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten