zondag 2 september 2012

Contractsverleningen bekend, veiling geopend!

Altijd spannend, zo rond de eerste september. Wie blijft en wie niet. In de Paidia competitie zijn alle verlengingen beklonken. Hier en daar ging dat moeizaam, omdat sommige spelers na meerdere seizoenen verlengd te zijn inmiddels wel erg duur worden.

Nu maar hopen dat ze niet als nog worden weggekocht door een Portugese club alwaar de transfermarkt nog 2 weken open is, handige jongens die Portugezen. 2 weken later beginnen betekent 2 weken langer door mogen gaan. Met als gevolg dat er nog wel spelers van Nederlandse clubs verkocht kunnen worden naar Portugal zonder dat er een vervanger gekocht kan worden. Lijkt me iets om aan te pakken door de UEFA.

Terug naar ons spel. De veilingperiode is aangebroken. Veiling 1 loopt af op donderdag 6 september 20.00 uur. Daarna wordt zsm veiling 2 geopend. Je kan nu al bieden op spelers van veiling 2, maar obv je resultaten in de eerste veiling wil je die wellicht nog aanpassen.

We hebben 9 RL clubs in de eerste veiling en 9 in de tweede. Alles wat niet verkocht wordt in de eerste veiling komt er in de tweede bij en alles wat daarna nog niet verkocht wordt, wordt in veiling 3 nogmaals aangeboden. In de eerste veiling willen we graag de beste RL clubs verkopen. Dat is best lastig te bepalen na 4 wedstrijden. Gekozen is nu om de top 6 van vorig seizoen aan te vullen met de 3 beste clubs na 4 wedstrijden (die niet in die top 6 stonden).

Tot slot nog even de belangrijkst aandachtspunten bij het bieden. Handig voor de nieuwe deelnemers, maar wellicht ook voor de bestaande deelnemers:

  • Biedingen altijd in hele Paidia's (geen komma's of punten gebruiken)
  • Vergeet niet je biedingen op te slaan (onderaan de lijst staat de opslaan knop)
  • Kijk je biedingen nog eens terug, een typo is zo gemaakt.Door op nieuw naar de veiling pagina te gaan kun je zien wat er in de database is opgeslagen
  • Geef bij je restricties aan hoeveel spelers per linie je in deze veiling maximaal wil kopen (hetzelfde geldt voor budget)
Succes met bieden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten