maandag 13 augustus 2012

Start Seizoen 8

De eredivisie is weer begonnen en dat betekent dat ook het volgende Paidia Seizoen er weer aankomt. Op dit moment wordt er achter de schermen weer gewerkt om alles weer start klaar te maken.

Om weer niet afhankelijk te zijn van last minute transfers van grote spelers, beginnen we pas op 1 of 2 september. Te beginnen met de verlengingen deadline (die al zeer binnenkort kunnen worden opgegeven) en daarna 3 veilingen, zodat we op 15 september weer los kunnen gaan met de eerste wedstrijdronde.

Grote veranderingen in de regels zijn er niet. Zeer waarschijnlijk wordt de opstellingsregel versimpeld, het maakt dan niet meer uit of een speler in de basis staat of invalt. Bijvoorbeeld de eerste 4 verdedigers in je opstelling die gespeeld hebben komen in je opstelling. De oude regel was wellicht beter/eerlijker of wat dan ook, maar veel minder goed uit te leggen. Hier kwamen de afgelopen seizoenen ook veel vragen over. De wijziging zal wel een verandering in de programmatuur vereisen, maar als dit zoals het er nu naar uitziet niet te veel werk is dan zal dit de nieuwe regel worden.

Verder nemen we afscheid van tweevoudig kampioen Wian City, dit team krijgt het management voor komend jaar niet meer rond. Dit betekent onverwachte promotie voor Sterrenberg, die tweede eindigde in Divisie 2B en een hoger Paidia Rating heeft dan LDDDS in Divisie 2A. Voor de plek die vrijkomt in de 2e divisie heeft zich al iemand gemeld.

De volgende ploegen staan wegens inactiviteit gepland om vervangen te worden. Mocht je toch door willen spelen laat dat dan even snel weten. Binnenkort worden de plekken in onderstaande volgorde vergeven aan nieuwe deelnemers.

De rest is kansloos
Schwalbe
Niks Boven Fryslan
Graskunst SV
FC Lobdarin

Binnenkort meer nieuws en voor nu alvast veel plezier met de voorbereiding, wat gaan de eerste 4 rondes in de RL eredivisie ons brengen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten